Batavus 20-inch meisjesfietsen

Voor meisjes die wel toe zijn aan een echte fiets zonder zijwielen, hebben wij mooie 20-inch meisjesfietsen. Geschikt voor meisjes van pakweg 6 tot 8 jaar. Bij Batavus vind je verschillende varianten van twee echte topfietsen. Beide met een voordrager, zodat je dochter haar speelgoed, schooltas of sporttas voorop kan meenemen. De Batavus meisjesfietsen zijn stevig en gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Voor nog meer meisjesfietsen kun je ook terecht bij ons zustermerk Loekie.

 

Lees meer over het kiezen van een meisjesfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:

De juiste 20-inch meisjesfiets kiezen

Onze meisjesfietsen zijn heel stoer of juist heel lief. Beide hebben alle accessoires erop die je nodig hebt, zoals een goede fietslamp voor en achter, reflectors, een bagagedrager, een voordrager, dubbele rem en nog veel meer. Omdat zelfs een 20-inch fiets nog wat lastig te hanteren kan zijn, hebben we gezorgd voor een lage instap én de verlichting zit zo weggestopt, dat ook bij valpartijen alles heel blijft. Behalve misschien de knieën van je kleine meid...

20-inch meisjesfiets uitproberen bij de dealer

Een fiets moet altijd goed zitten en lekker trappen. Zeker als je nog niet zoveel fietskilometers hebt gemaakt, is het belangrijk om een prettig rijdende fiets uit te kiezen. De Batavus dealer in jouw buurt helpt jou en je dochter (of kleindochter) graag met al je vragen. Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.

Toon meer