Batavus 26-inch kinderfietsen

Voor jongens en meiden die net aan hun groeispurt zijn begonnen, heeft Batavus hippe 26-inch (43 - 48 cm) kinderfietsen. Geschikt voor kinderen van pakweg 10 tot 14 jaar. Er verandert vaak veel op deze leeftijd. Afscheid nemen van de basisschool, starten op een nieuwe school. Van veilig rondrijden in het dorp, naar lange stukken richting de grote stad fietsen. Dat vraagt om een fiets die deze veranderingen ook aan kan. Batavus fietsen zijn veilig, sterk en uitermate geschikt om jouw zoon of dochter veilig op school te krijgen. Voor meer en kleinere kinderfietsen kun je ook terecht bij ons zustermerk Loekie.

 

Lees meer over het kiezen van een kinderfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Prijs
Veilige, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland.
Adviesprijs € 549,-

De juiste 26-inch kinderfiets kiezen

Aangezien kinderen in de groei een flexibele fiets nodig hebben, is het goed om te kijken of de fiets die je op het oog hebt ook toekomstbestendig is. Een zadel met lange zadelpen, zodat deze goed met de lengte mee omhoog kan. Een stuur dat goed verstelbaar is. En omdat je zoon of dochter nu wat langere stukken gaat fietsen, zijn versnellingen misschien ook wel fijn. Naast alle benodigde en wettelijk verplichte accessoires zoals goede verlichting en reflectors uiteraard.

 

Onze kinderfietsen zijn er in verschillende stijlen en kleuren, zodat er ook voor jouw kind een goede fiets tussen zit.

26-inch kinderfiets uitproberen bij de dealer

Zeker bij een fiets die het hele jaar mee moet gaan en veel kilometers zal gaan maken, is het goed om alles goed uit te proberen. Zit het zadel lekker, of moet er toch een andere op? Wanneer staat het stuur hoog genoeg? Is 24-inch echt voldoende of moet er een grotere fiets komen? De Batavus dealer in jouw buurt helpt jou en je kind graag met al je vragen. Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.

Toon meer