Fonk 7

De fiets is je belangrijkste vervoersmiddel in de stad. Of je nu naar je werk gaat, je favoriete kroeg of die nieuwe galerie aan de andere kant van de stad, op deze fiets laat je echt zien wie je bent. Exclusief verkrijgbaar bij Batavus Premium dealers.

Lees meer
Vanaf 699,-

Beschikbare framematen in deze kleur en uitvoering

Damesmodel framematen 48 53 57 61
Herenmodel framematen 48 53 57 61 65
Welke framemaat is geschikt voor mij?

Klaar voor de stad

Het stadsleven stelt specifieke eisen aan de fiets, de Fonk is er optimaal op afgestemd. Er is gekozen voor betrouwbare materialen en componenten, wat de fiets extra sterk maakt. Zo is de voorlamp hoog op het stuur geplaatst en de achterlamp onder de bagagedrager, hierdoor is de verlichting minder kwetsbaar.

Door dat de verlichtingkabels door het frame heen lopen zijn ze veel minder kwetsbaar. De verlichting heeft een standlicht-functie, wel zo fijn als je stilstaat bij de stoplichten.
Doordat de fiets geen versnellingen en handremmen heeft zijn er ook geen kabels die kapot kunnen gaan, wel zo handig als je fiets vaak in de fietsenstalling staat.

Toon meer
Net wat sportiever

Uitgelicht

Ontworpen voor de stad

Ontworpen voor de stad

Het stadsleven stelt specifieke eisen aan de fiets. De Fonk is speciaal voor de stad ontworpen. De kabels zijn weg gewerkt in het frame, dit maakt de kabels veel minder kwetsbaar in de fietsenstalling. De Racktime bagagedrager heeft een minimalistische look, maar is door zijn vorm erg praktisch. De drager is geschikt voor accessoires met een snapIt-systeem, een systeem dat het bevestigen van accessoires erg makkelijk maakt. 

Ontworpen voor de stad
Unieke Aerline-verlichting

Unieke Aerline-verlichting

De unieke Aerline-verlichting is speciaal voor de Fonk ontwikkeld. Het voorlicht is op het stuur geplaatst en het achterlicht onder de drager. Op deze manier is de verlichting veel minder kwetsbaar. De verlichting van de Fonk brandt altijd, hierdoor ben je optimaal zichtbaar in het verkeer, de naafdynamo zorgt voor de stroomvoorziening. De airline-verlichting is voorzien van een standlicht-functie, hierdoor blijft je verlichting branden wanneer je stil staat voor het stoplicht.

 

Wil je de mooiste fietsavonturen beleven op de Fonk? Ga dan naar een Batavus Premium of Premium+ dealer. Daar is de fiets exclusief verkrijgbaar.

Unieke Aerline-verlichting

Pluspunten

  • De rechte voorvork, hoge velgen en de minimalistische drager die lijkt te zweven, geven de Fonk zijn sportieve uiterlijk
  • Met de slim geplaatste led-verlichting heb je minder kans op stallingsschade
  • De kabels zijn weggewerkt zodat je niet blijft haken in de fietsenstalling
  • De Fonk is laag in gewicht en beweegt zich gemakkelijk door het drukke stadsverkeer

Specificaties

Framematen
48, 53, 57, 61, 65
Kleuren
Zwart mat
Voorlicht
Batavus Aerline-verlichting met standlicht
Aantal versnellingen
7
Gewicht in kg ca.
17,1
Achterrem soort
Rollerbrake

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen
Welke framemaat heb ik nodig?
Als ik mijn fiets online bestel, hoe zit het dan met garantie?
Wat is de levertijd van een fiets?
Meer veelgestelde vragen
Vragen?
Onze dealers helpen je graag verder!
Vind een dealer bij jou in de buurt

Daarom Batavus

  • Veilig en vertrouwd
  • Een fiets voor de hele familie
  • Batavus fietsen zijn fun
Alle redenen

Vergelijkbare modellen