Batavus Actieradius Actie

Krijg een grotere accu gratis

 

Met de Actieradius Actie van Batavus kom je verder. Je krijgt nu tijdelijk bij aanschaf van de geselecteerde actiemodellen een grotere accu gratis. De actie loopt vanaf 8 maart t/m 31 mei, zie de actievoorwaarden.

Bekijk nu snel jouw voordeel!

Batavus Actieradius Actie

Krijg een grotere accu gratis

 

Met de Actieradius Actie van Batavus kom je verder. Je krijgt nu tijdelijk bij aanschaf van de geselecteerde actiemodellen een grotere accu gratis. De actie loopt vanaf 8 maart t/m 31 mei, zie de actievoorwaarden.

Bekijk nu snel jouw voordeel!

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

De mateloos populaire Fonk is er nu ook als e-bike.
Vanaf 1399,-
Een absolute prijsdoorbraak! Een echt Nederlandse fiets met de populaire E-motion-middenmotor.
1999,-
Comfortabele en mooie e-bike waar je van op aan kunt. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
Vanaf 2499,-
Sportieve e-bike in een bijzonder jasje met veel aandacht voor design. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
Vanaf 2599,-