Maak kans op première kaarten of een Batavus fiets uit de bioscoopfilm Engel

Batavus is de officiële partner van de nieuwe film Engel. Voor deze film ontwikkelde Batavus een limited edition van de Batavus PACKD 3. In aanloop naar de première maak jij kans op te gekke prijzen uit het Engel prijzenpakket. Klik hier om mee te doen aan de actie via onze Facebook-pagina en geef antwoord op de vraag: 

 

Zo maak je kans op:

 

Door deelname via Facebook maak je automatisch kans op eerder genoemde prijzen die op verschillende momenten worden uitgereikt.

Lees de actievoorwaarden voor meer informatie hierover.

Over de Engel Film

Engel is een verlegen, meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, fietst ze naar huis, er gebeurt iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en Engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilverenklokje liggen. Al snel komt Engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

 

 

Batavus PACKD 3 Limited

Over de PACKD 3 Limited

Voel je als een ster op de Batavus PACKD 3 Limited die te zien is in de film Engel. De ideale schoolfiets waarmee je al jouw vrienden en vriendinnen jaloers maakt. Niet alleen ziet de PACKD 3 Limited er supervet uit, maar de fiets is ook van alle handigheden voorzien. Zo neem je je schooltas zonder problemen mee op de plankjes met snelbinders op de stevige voor- en achterdrager, valt je fiets niet makkelijk om door de stevige tweepootstandaard en stuurslot en zorgen de weggewerkte kabels ervoor dat je fiets niet blijft haken in de fietsenstalling. Met de PACKD 3 ben jij de stoerste van het schoolplein! Toch liever een e-bike? Misschien is de PACKD E-go® of PACKD E-go® Plus iets voor jou.  

 

 

 

 

Toon meer

Waar let je op bij het kopen van een schoolfiets?

Ben jij op zoek naar een nieuwe schoolfiets voor het volgende schooljaar? Dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Niet alleen wil je dat je fiets er mooi uitziet, maar hij moet ook nog eens lekker rijden. Bij het kopen van een schoolfiets kan je je een paar vragen stellen zoals wat je wilt meenemen en hoe ver je eigenlijk moet fietsen. Wij helpen je een handje!

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een schoolfiets?

Toon meer

Welke elektrische schoolfiets moet ik kiezen?

Schoolfietsen heb je in veel soorten en maten. Een schoolfiets is er in de vorm van een transportfiets, omafiets en moderne fiets. Maar als je een wat langere afstand naar school moet afleggen? Dan is een elektrische schoolfiets perfect voor jou! Wij helpen je graag en leggen je alles uit over elektrische schoolfietsen.  

 

Welke elektrische schoolfiets past bij mij?

Toon meer

Schoolfiets testen?

Het kiezen van een juiste schoolfiets is iets waar je goed over na moet denken. Een Batavus-dealer bij jou in de buurt staat altijd voor je klaar om je te helpen met deze zoektocht. Maar je bent natuurlijk ook welkom bij ons Batavus Experience Center De Fietser in Ede om jouw ideale schoolfiets te testen op ons indoor testparcours! 

 

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief