Smart e-bikes & Enra-verzekering

Ben je zo iemand die het beste slaapt als je helemaal geen risico’s loopt? En heb je het liefst zoveel mogelijk controle over je financiën, zonder onverwachte uitgaven? Of ben je altijd in voor de allernieuwste technologische snufjes? Dan hebben wij de juiste elektrische fiets voor jou. Samen met de speciale Enra-verzekering, hoef je ‘s nachts niet te liggen tobben en ben je er altijd zeker van dat het geld dat je opzij hebt gelegd voor de vakantie ook echt aan een vakantie kan worden besteed.

Smart e-bikes

Je kent dat wel, als je iets bestelt via internet, dan kun je volgen waar je pakketje is via de zogenaamde track and trace. Zou dit nou ook niet ideaal zijn voor je elektrische fiets? Dat je gewoon via een app op je mobieltje je e-bike kunt volgen? Dat vonden wij nou ook. Daarom heeft Batavus een smart e-bike ontwikkeld waar een simkaart in zit, waarmee je via de speciale Batavus Connect-app kunt zien wat er met jouw elektrische fiets gebeurt, door heel Europa. Om deze app te verbinden met je fiets betaal je maar een paar euro per maand. Je rekent ook echt per maand af en dus niet in een keer grote bedragen voor meerdere jaren vooruit. Nu is het natuurlijk niet de bedoeling dat je elektrische fiets ergens naartoe gaat zonder dat jij daar iets vanaf weet. Daarom is dit de ideale diefstalbeveiliging. Je hoeft je er ook niet druk om te maken dat de simkaart er wordt uitgehaald, want deze zit veilig in je fiets ingebouwd, zodat een dief daar niet bij kan. Zodra iemand aan je fiets begint te trekken en die beweegt, krijg je dit, als je dat wilt, via de app door. Maar stel dat het de dief op de een of andere manier lukt om jouw fiets te laten verdwijnen? Dan hoef je je helemaal geen zorgen te maken, als je maar de speciale Enra smart e-bike verzekering hebt afgesloten.

ENRA Smart e-bikeverzekering

Wat heerlijk dat je nu kunt zien op je telefoon waar je elektrische fiets is! De kans dat een smart e-bike gestolen en niet teruggevonden wordt, is met zo’n simkaart natuurlijk veel kleiner. Mocht de dief er toch in slagen de e-bike spoorloos te laten verdwijnen, dan krijg je met een Enra smart e-bikeverzekering gewoon een nieuwe elektrische fiets. Omdat de kans dat je je fiets niet meer terugvindt zo klein is, is de verzekering ook niet duur: naast die paar euro die je betaalt voor de verbinding tussen je smart e-bike en de app, betaal je slechts een paar euro per maand voor deze verzekering, ongeacht waar je woont. Als jouw elektrische fiets wordt gestolen en je vindt hem niet meer terug, dan krijg je je smart e-bike 100% vergoed, hoe oud de fiets ook is en zonder eigen risico. Mocht de elektrische fiets worden teruggevonden en hij blijkt beschadigd te zijn, dan is dit ook verzekerd en hoef je niets te betalen voor de reparatiekosten.

Schade verzekeren

De verzekering dekt dus alles als je smart e-bike wordt gestolen. Maar wat nou als je in de winter toch eigenwijs dat gladde bruggetje op fietst en flink onderuit glijdt? Of als er iets aan je fiets kapot gaat door een ongeluk? Dan is het verstandig om een zogenaamde casco-dekking af te sluiten. Daarmee is schade aan je fiets 100% gedekt! Kun je helemáál lekker slapen. Met deze aanvullende verzekering krijg je bij pech ook altijd vervoer. Lees maar verder.

Europese pechhulp

Met een elektrische fiets kun je ook heerlijk op vakantie gaan. Misschien fiets je zelfs helemaal door Nederland, via België naar Frankrijk of misschien nog verder. Of je neemt de e-bike lekker makkelijk mee in de trein en kunt zo elk stadje of dorpje waar de trein stopt elektrisch verkennen. Of je doet het nog makkelijker en zorgt ervoor dat je een goede fietsendrager hebt. Neem de elektrische fiets achterop de auto mee naar waar je maar wilt. Maar nu ga je eens een heel eind fietsen in dat mooie Bretagne en je krijgt een lekke band in the middle of nowhere. Je bandenplaksetje heb je nou net in de caravan laten liggen... Als je de ENRA smart e-bike verzekering met casco-dekking hebt afgesloten, neem je gewoon contact op met de verzekeringsmaatschappij en dan zorgen zij ervoor dat je weer veilig in je caravan terechtkomt, ook daar in Frankrijk.

Toon meer
Verzekering afsluiten

Verzekering afsluiten

Als je hebt besloten dat je voor extra veilig gaat en een smart e-bike koopt, dan kun je daar heel gemakkelijk de verzekering bij afsluiten. Je begint met het downloaden van de Batavus Connect-app uit de Apple App store of de Google Play store. Vervolgens maak je een account aan. Als je dit hebt gedaan, ben je helemaal klaar om elektrisch te fietsen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Veel elektrisch fietsplezier op een slimme manier!

Verzekering afsluiten

Proefrondje maken

Ben je nieuwsgierig geworden naar zo’n smart e-bike? En zou je iemand willen ontmoeten die er alles vanaf weet? Kom dan naar een Batavus-dealer, of naar Ede waar ons Testcenter de Fietser ligt. Daar kun je verschillende elektrische fietsen uitproberen en alles vragen over e-bikes wat je maar wilt! Wil je er zeker van zijn dat de e-bike van jouw dromen er staat? Dan kun je via deze link een proefrit plannen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!