Actievoorwaarden

Stemactie Batavus Design Challenge

1. De actieperiode loopt van 11-1-2018 tot en met 17-1-2018.  

 

2. Deelname aan de actie is gratis.  

 

3. Je mag eenmaal een stem uitbrengen, breng je vaker een stem uit, dan rekenen we maar 1 stem mee. Met 1 stem maak je kans op een nieuwe Batavus Quip.  

 

4. Op 1 8 januari 2018 wordt er willekeurig een winnaar geselecteerd uit de verzamelde stemmen . De winnaar ontvangt een nieuwe Batavus Quip. Kleur, frametype en - maat van de fiets zijn te kiezen .

 

5. Alle stemmers die kans willen maken moeten uiterlijk 17 januari 201 8 gestemd hebben op een van de designs via de F acebook stem - post van de Batavus Design Challenge op de Facebookpagina van Batavus .

 

6. De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Er worden g een alternatieven of substituten voor de genoemde prijzen aangeboden. Ook kan de prijs niet worden uitgekeerd in geld.

 

7. Stemmen is alleen mogelijk voor particuliere consumenten van 18 jaar en ouder of met nadrukkelijke toestemming van ouders/verzorgers.

 

8. Dee lnemers hebben hun hoofdverblijfplaats in Nederland of België.

 

9. De winnaar wordt beke nd gemaakt middels een bericht/ post op de Facebook tijdlijn van Batavus.

 

10. Stemmers gaan ermee akkoord dat Batavus, in het geval van winst, hun naam gebruikt op de Facebook tijdlijn om de winnaar aan overige deelnemers van de stem - actie bekend te maken.

 

11. De details met betrekking tot de prijsoverhandiging zullen vervolgens met de winnaar worden afgestemd.

 

12. De fiets wordt uitgeleverd via de Batavus dealer naar keuze van de winnaar.

 

13. Batavus behoudt zich het recht voor om de actie, actievoorwaarden en elk ander onderdeel van de website, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen van de actie te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.

 

14. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

15. Medewerkers en fa milie van Accell Nederland en de reclamebureau (s) zijn uitgesloten van deelname.

 

16. Door deelname aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met de actievoorwaarden.