Plan een proefrit Maak een proefrit bij een E-bike E-xpert bij jou in de buurt
Plan een proefrit
Maak een proefrit bij een E-bike E-xpert bij jou in de buurt
Plan een proefrit

Probeer vrijblijvend onze e-bikes uit

Ben je nieuwsgierig of een elektrische fiets ook wat voor jou is? Grijp dan nu je kans en test één of meer elektrische fiets(en) bij een Batavus E-bike E-xpert bij jou in de buurt! Door de e-bike te testen weet je zeker dat je op een fiets rijdt die aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Bij de E-bike E-xpert bij jou in de buurt krijg je eerlijk advies en er staan minimaal vijf demofietsen voor je klaar waarop je een proefrit kunt maken. De demofietsen zijn representatief voor alle belangrijkste modellen en systemen, zodat je alles kunt testen. 

 

Winnaar €450,- retour actie

In de periode van 1 juli t/m 31 augustus was het mogelijk om €450,- van je aankoopbedrag retour te ontvangen. Dit kon door een recensie achter te laten over jouw ervaring van de proefrit. Iedereen die een recensie heeft achtergelaten willen wij bedanken voor de nuttige informatie. Uit alle ontvangen recensies hebben we een winnaar gekozen.


Pierre Martens uit Asten, van harte gefeliciteerd met deze prijs! Wij nemen contact met je op om de prijs aan je te overhandigen.

Toon meer
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.